1. siječanj 2023

ŽUPNE OBAVIJESTI – 3. NEDJELJA KROZ GODINU

Ovaj tjedan u Crkvi slavimo prema katoličkom kalendaru:
Utorak: Sv. Franjo Saleški
Srijeda: Obraćenje sv. Pavla apostola
Četvrtak: Sv. Timotej i Tit
Subota: Sv. Toma Akvinski

Treći slavljenički koncert Rijeka milosti bit će u Dvorani mladosti u petak 3. veljače 2023. godine u 20 sati. Koncert je humanitarne naravi, prikupljena sredstva doniraju se Socijalnoj samoposluzi Kruh sv. Elizabete. Ulaznice po cijeni od 10 i 12 eura možete nabaviti u našoj crkvi nakon nedjeljnih misa kod mladih volontera iz Ureda za pastoral mladih i naše Maje Lacković, a tko ne može nedjeljom, može preko tjedna nazvati Maju Lacković na telefon 091 553 7062 i nabaviti od nje ulaznice.

U tijeku je Molitvena osmina za jedinstvo kršćana. Molimo za jedinstvo Crkve. Gospodinova je molitva “Da svi budu jedno.”

Prvostolni dekanat Riječke nadbiskupije organizira od 1. do 6. svibnja 2023. godine hodočašće u Lurd. Osim Lurda, posjetit će se i druga neka mjesta kao što su Padova, Torino, Ars.. Cijena hodočašća je 450 eura te uključuje: prijevoz autobusom, smještaj tri puna pansiona i dva polupansiona te putno osiguranje. Zainteresirani se mogu prijaviti kod s. Mirjam Radošević, (Kresnikova 15. Rijeka), mob.091 589 3347, e-mail:miriam.radosevic1@gmail.com. Kod upisa je potreban broj putovnice ili osobne iskaznice te sljedeći podaci: datum rođenja, broj mobitela ili telefona. Na prijavi je potrebno uplatiti 100 eura akontacije. Ostatak od 350 eura treba uplatiti najkasnije do 15. travnja 2023.godine. Detaljnije informacije nalaze se na plakatu na Oglasnoj ploči.