2. veljača 2023

ŽUPNE OBAVIJESTI – 1. KORIZMENA

Ovaj tjedan u Crkvi slavimo prema katoličkom kalendaru:
Subota: Liturgija kvatri

Pobožnost križnog puta u korizmi u našoj crkvi je petkom i nedjeljom u 18,30 sati.

Danas je prodajna akcija maslinova ulja iz našega vrta. Bočicu od pola litre domaćega maslinova ulja nudimo po simboličnoj cijeni od sedam eura, možete dati i više, jer sve što se skupi namijenjeno je za župni Caritas.


Ovoga tjedna, u subotu, 4. ožujka, je korizmeno hodočašće našega Dekanata u našu Katedralu sv. Vida. Program je sljedeći: u 16,30 sati je kateheza u katedrali koju predvodi naš Nadbiskup, u 16,45 je pokorničko slavlje i priprema za ispovijed, u 17 sati je križni put te u 17,30 sati euharistijsko slavlje. U katedrali je i čudotvorno raspelo iz 13. stoljeća pred kojim su molili mnogi vjernici kroz povijest.


Najavljujemo da će od 6. do 12. ožujka u crkvi Gospe Lurdske kod kapucina na Žabici biti pučke misije za župe našega dekanata. Voditelji su don Mihovil Kurkut i vlč. Ivan Seletković. Zbog pučkih misija od 6. do 11. ožujka misa će u našoj crkvi biti ujutro u 7,30 sati kroz cijeli tjedan, neće biti večernjih misa. Pozvani smo uključiti se u te pučke misije i biti tamo. Više o pučkim misijama na plakatu na Oglasnoj ploči.