3. ožujak 2023

ŽUPNE OBAVIJESTI – 2. KORIZME

Pobožnost križnog puta u korizmi u našoj crkvi je petkom i nedjeljom u 18,30 sati.

U ponedjeljka 6. ožujka, do subote 12. ožujka, u crkvi Gospe Lurdske kod kapucina na Žabici su pučke misije za župe našega dekanata. Voditelji su don Mihovil Kurkut i vlč. Ivan Seletković. Zbog pučkih misija od 6. do 11. ožujka misa će u našoj crkvi biti ujutro u 7,30 sati kroz cijeli tjedan, neće biti večernjih misa. Pozvani smo uključiti se u te pučke misije i biti tamo. Više o pučkim misijama na plakatu na Oglasnoj pločI.


I ove godine je korizmena akcija Hrvatskoga Caritasa ‘Tjedan solidarnosti s Crkvom i ljudima u Bosni i Hercegovini’ koja ima vrhunac na Treću korizmenu nedjelju, 12. ožujka. Zajedno molimo i darujemo novčani prilog kojim želimo posvjedočiti ljubavi prema Crkvi i Hrvatima u Bosni i Hercegovini koji žive u posebnim okolnostima.


Crkva Presvetog Srca Isusova na Zametu slavi na Bijelu nedjelju (16. travnja) 110. rođendan. Tim povodom organiziraju više događanja, među kojima je i slavljenički koncert Alena Hržice u dvorani na Zametu 22. travnja u 19,30 sati za koji možete kod njih nabaviti ulaznice. Više o tome na oglasnoj ploči.